Intrebari Frecvente

Te poți programa atât telefonic, la 0770849290 sau online, completând formularul de pe site.

Psihoterapia presupune o muncă de echipă. În primul rând, ne cunoaştem, discutăm despre motivele care te-au adus la cabinet, ce merge sau ce nu merge bine în viaţa ta, ce ți-ai dori să schimbi. Este important să stabilim împreună ce obiective ai şi ce efort eşti dispus să depui pentru a depăşi impasul în care te afli. Vom explora împreună aşteptările pe care le ai de la procesul psihoterapeutic şi lucrurile bune pe care crezi că ţi le va aduce în viaţă. 

Costurile unei sedințe online sunt aceleași cu costurile unei sedințe desfașurate la sediul clinicii. 

Plata se realizează prin transfer bancar. Factura se va elibera în format electronic și va fi trimisă pe adresa dumneavoastră de email. 

Daca dorești reprogramarea ședinței, te rugăm să anunți cu 24 ore înainte de ședință. Zilele și orele programărilor se stabilesc de comun acord și, de regulă, se păstrează pe tot parcursul procesului terapeutic. Aceste aspecte discutate în prima ședință au un rol important în structurarea relației terapeutice. 

Evaluarea psihologică reprezintă un proces prin care psihologul clinician, cu ajutorul unor instrumente de testare, poate evalua starea emoționala a clientului. Evaluarea psihologică poate fi solicitată la cerere sau impusă de anumite instituții, în anumite situații. 

Evaluarea clinica se desfașoară pe parcursul a două sau trei ședințe, în funcție de scop (evaluare comportamentală, neuropsihologică, cognitivă, aspecte psihologice specifice cuplului sau familiei, evaluarea personalității).